Konstnärligtkort | Integrico AB

KonstnärligtKort

Ge dina kunder möjligheten att anpassa sig

bank-id1

Med ArtisticCard-kortlösningen från Integrico kan du leverera personligt anpassade kredit-, betalkort och presentkort med hjälp av bilder som du eller din kund har valt. Genom att låta kunderna välja sin egen bild för sitt kort, gör ArtisticCards unika personaliseringssparks intresse, ökar lojaliteten, ökar intäkterna och gör det möjligt att göra relevanta och riktade erbjudanden till nuvarande och potentiella kunder.

Det finns tre komponenter till ArtisticCard-lösningen.

 

Designer

Ett säkert och fullständigt anpassningsbart kortdesignande program gör att Designer-komponenten gör det möjligt för dina kunder att skapa egna personliga kort online, antingen genom att använda egna bilder eller välja från ett galleri av förvalda och godkända bilder. När kunden har bekräftat bilden visas de en mall på kortet, som innehåller de fasta elementen som företagets logotyp, kortets utfärdandedatum etc. De har då möjlighet att ”redigera” bilden, zooma in eller ut , Roterar eller flyttar bilden i mallen.

bank-id2

Administration

Inom Admin-komponenten i ArtisticCard finns tre intuitiva kontroller för kortutgivaren.

Order Management ger kortutgivaren möjlighet att redigera order som skapats av sina kunder.

Kategori Bildhantering tillåter kortutgivaren att välja de kategorier och standardbilder som finns tillgängliga för kunderna med hjälp av Designer.

Mallhantering är gränssnittet där kortutgivaren kan redigera mallarna för de kort som är tillgängliga för anpassning.

 

rapportering

Denna komponent i ArtisticCard-lösningen är ett viktigt inslag i analysen av produktens användning. Det genererar detaljerade rapporter för kortutgivare på användarna av ArtisticCard, vilket visar hur många som har använt Designer-applikationen, omvandlings- och studsfrekvenserna, tillsammans med de mest populära bilderna som valts av kategorierna. Rapporten kan anpassas helt enligt kortutgivarens behov.

 

För att komma till ArtisticCard Demo vänligen klicka här: Visa demo

Sociala media