Partners sv | Integrico AB

Partners

partner1

EPiServer AB | www.episerver.com/en/
EPiServer AB ett privatägt svenskt produktbolag, grundat 1994 och är ledande inom content management och portallösningar via plattformen EPiServer. Företaget är en Microsoft Gold Certified Partner och har AAA-ranking av Dun & Bradstreet sedan 2000.

partner2

UDP | www.udp.no
UDP är ett norskt konsultföretag med fokus på att leverera tjänster och lösningar inom följande områden: systemutveckling, IT-drift, IT-infrastruktur och kommunikation, projektledning
UDP har levererat tjänster av hög kvalitet till många banker och andra organisationer i

partner3

Banksystemer | www.banksystemer.no
Banksystemer är ett norskt integrationsföretag med fokus på bankprodukt.
Banksystemer har levererat kärnbanksystem och andra finansiella produkter till de norska bankerna.

partner4 patni | www.patni.com
Patni Computer Systems Ltd. (Patni) (BSE: PATNI COMPUT, NSE: PATNI, NYSE: PTI) är en av de ledande globala leverantörerna av IT-tjänster och affärslösningar. Över 15 000 professionella servicekunder i olika branscher, från 23 försäljningskontor över Amerika, Europa och Asien och Stillahavsområdet och 21 globala leveranscentra på strategiska platser över hela världen. Vi har servit mer än 400 FORTUNE 1000 företag, i över två decennier.

partner5

ikanos | www.ikanos.se
Ikanos Technologies är ett svenskt baserat konsultföretag som hjälper företag att bygga och utveckla IT-system. Vi stöder företag inom sektorer som bank, telekom och frakt, med olika färdigheter från systemarkitektur till programmering Java SE, EE och ME.

partner6

Creatus Advertising | www.creatusadvertising.com
Creatus är ett kommunikationsföretag som skapar ”smarta lösningar i sin mest kraftfulla form”. Denna filosofi betonar det värde vi lägger på att ta strategiskt tänkande och kostnadseffektiva lösningar på varje kommunikationsutmaning. Det är ett tillvägagångssätt som ofta resulterar i bättre resultat – stärker båda Ditt varumärke och din bottenlinje.

Sociala media