Styrelsen | Integrico AB

Styrelsen

Sherry Warsi – styrelseordförande

sherrySherry är styrelseordförande i Integrico, ett företag som han ingick i att inrätta 2002 för att genomföra och integrera banklösningar i hela Europa och en fungerande vice ordförande. Sherry har över 10 års erfarenhet inom IT-sektorn och ansvarar för att hantera Integricos verksamhet, bland annat genom att leda försäljningen och stödja sin teknik, affärsplanering och utveckling samt kundvård.

Genom Integrico har Sherry arbetat med ledande skandinaviska företag och organisationer som Swedbank, SDC, Bank Norwegian och Terra-Gruppen, som övervakar implementeringen av lösningar, inklusive SABA, tillsammans med uppgraderingar och fusioner. Hans tidigare roll var som systemarkitekt och teknisk projektledare för den tyska e-affärslösningsleverantören Brokat Technologies, där han arbetade med SEB i London, Parex Bank och Terra-Gruppen.

Sherry har en civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Raheel Warsi – Styrelsemedlem

raheelRaheel är styrelseledamot i Integrico, det svenskt baserade mjukvarulösningsföretaget han startade 2001, och verkställande direktören. Med stor erfarenhet inom IT-sektorn har Raheel hjälpt till att skapa och implementera banklösningar för ett brett utbud av ledande företag i hela Europa. Passionerat om teknik har Raheel utmärkta tekniska och arkitektoniska färdigheter och har redan utvecklat det banbrytande ArtisticCard. Han rådde också och deltog i utvecklingen och genomförandet av onlinesystemet för den norska nybörjaren Warren Bank.

Raheel studerade vid Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm.

Thomas Gustafsson – Styrelsemedlem

thomas111

Thomas är styrelseledamot i Integrico och Senior Project Manager med mer än 10 års erfarenhet.

Thomas har arbetat med Integrico sedan 2007, med en bakgrund inom bank och telekom och en passion för utveckling. Under denna tid har han övervakat flera projekt på Swedbank. Innan han gick med i Integrico arbetade han med University of Wisconsin på ett projekt i Antarktis och före detta för Telelogic, ett svenskt teknikdrivet företag som utvecklar programvara och tjänster för kommunikationsindustrin.

Thomas har en MSc från Uppsala universitet.

Social Media